Contact

Sint Ursulastraat 30 - 3700 Tongeren

Uw vakantiewoning Balcone in Tongeren, de eerste stad van België

Map Icon

Facebook
    • Nederlands
    • English

Fietsen

 

Het is ook gemakkelijk om per fiets de omgeving te verkennen. Het fietsroutenetwerk passeert op de Kastanjewal met knooppunt 107 en 111.
Laat je inspireren door de thema fietsroutes of ga zelf aan de slag met de fietskaart.

Toerisme Tongeren stelt je fietsen ter beschikking zodat je zonder veel omzien met volle teugen kan genieten van wat Haspengouw te bieden heeft. Het fietsroutenetwerk Limburg geeft u de mogelijkheid zelf uw route te bepalen over meer dan 2000 km speciale fietswegen. Dit van 1 april tot 30 september op weekdagen van 9u00 tot 16u30 en tijdensweekends en feestdagen van 9u30 tot 16u30.

Te verkrijgen fietskaarten :

 Fietsroutenetwerk Limburg – € 9,50

2000 km bewegwijzerde fietsroute doorheen het wisselende Limburgse landschap. Alle fietsroutes van dit netwerk zijn met elkaar verbonden door een systeem van knooppunten (kruispunten van fietspaden). Deze knooppunten zijn genummerd en worden aangegeven op blauwe rechthoekige borden. Deze borden staan op ooghoogte en bewegwijzeren de fietsroutes in twee richtingen.
Op deze manier fiets je via een eenvoudig systeem van knooppunt naar knooppunt.

Mountainbikenetwerk Euregio – € 10,00 

Deze route loopt grotendeels over landelijke paden en veldwegen in een typisch heuvelachtig Haspengouws landschap. Het is een afwisselende op- en neergaande route met groene plekjes, prachtige holle wegen en panoramische vergezichten. Vooral in de winterperiode kan deze route er verraderlijk zwaar bijliggen.

www.stadtongeren.be 

Share this: